• Αρχική
  • Γιώργος Δάβαρης
  • Δήλωση Υποψηφιότητας

Δήλωση Υποψηφιότητας

Φίλες και Φίλοι,

Με την παρούσα δήλωση θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την αποφασή μου να θέσω υποψηφιότητα για τη θέση του Δημάρχου Παιανίας στις επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η συγκεκριμένη απόφαση δεν αποτελεί μόνο προσωπική επιλογή, αλλά και παρότρυνση πολλών συμπολιτών, κυρίως νέων, να θέσω τις όποιες δυνάμεις και την εμπειρία των 22 χρόνων συνεχούς ενασχολησής μου με τα κοινά της πόλης μας και να ηγηθώ ενός ανεξάρτητου συνδυασμού για την ανασυγκρότηση του Δήμου μας.

Η επαγγελματική, κοινωνική και πολιτική, διαδρομή μου είναι γνωστή σε όλους του δημότες. Στην καθημερινή μας πορεία, ο καθένας αξιολογείται.

Αξιολογούνται οι δραστηριοτητές του, οι θέσεις, η στάση και οι πρακτικές του.

Η Αυτοδιοίκηση απαιτεί συνεννόηση και συνεργασία, απαιτεί όρεξη για δουλειά και διάθεση προσφοράς, γνωρίσματα που θέλω να πιστεύω πως αναγνωρίζουν στο προσωπό μου οι συμπολίτες μας.

Ξεκινάμε με καθαρή στόχευση να οριοθετήσουμε ένα νέο δρόμο για την Παιανία και τα Γλυκά Νερά, που θα αξιοποιεί το συγκριτικό πλεονέκτημα που παρέχει η γεωγραφική τους θέση και η αξιοσύνη των ανθρώπων που τον κατοικούν σήμερα.

Με πολιτικές αποφάσεις τολμηρές, με εξωστρέφεια, με συνεργασίες, με προτάσεις, με μελέτες και αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων, μέσα και έξω από τα σύνορα της χώρας μας. Με εργαλεία διοίκησης που απορρέουν από τις νέες τεχνολογίες. Με υπηρεσίες, που αφορούν την καθημερινότητα του πολίτη, άμεσες και αποτελεσματικές.

Η ώρα για να κάνουμε το πρώτο βήμα ώστε η πόλη μας να γίνει πιο έξυπνη, έφτασε. Με αίσθηση ευθύνης, ένας μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας και εγώ, επιλέξαμε να αναλάβουμε δράση και να κάνουμε τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ, αντάξια των μεγάλων δήμων της χώρας.