ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΒΑΡΗΣ- «Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ»

Αγαπητοί φίλες και φίλοι.

Μετά από την ανακοίνωση μας για την μη συμμετοχή του συνδυασμού μας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές ως αυτοτελής συνδυασμός δεσμευτήκαμε πως σύντομα θα σας ανακοινώσουμε για τον δρόμο και την πορεία που θα ακολουθήσει ο συνδυασμός μας.

Η ώρα έφτασε .

Πριν από αυτά θα ήθελα να σας ενημερώσω για τους λόγους και της αιτίες που βοήθησαν στην λήψη της απόφασής μας  .

Από τον Νοέμβρη του 2018 όταν ανακοινώσαμε την πρόθεσή μας να μετέχουμε ως αυτοτελής συνδυασμός στις επικείμενες δημοτικές εκλογές , δεχθήκαμε ένα άσχημο παιχνίδι από ανθρώπους οι οποίοι ενώ δήλωναν υποστηρικτές μας , μόνο κριτική ήξεραν να κάνουν, και από ενεργή συμμετοχή τίποτα. (Δεν μπόρεσαν ούτε μία συμμετοχή να φέρουν στον συνδυασμό)

Τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο του 2019 και μέσα στο πλαίσιο συζήτησης  με άλλους συνδυασμούς για ενδεχόμενη σύμπραξη  αυτών μαζί μας και μετά από κοινή απόφαση με την ομάδα που αποτελούσαν όλοι εκείνοι και εκείνες που είχαν δηλώσει την υποψηφιότητά τους με το συνδυασμό μας, πάρθηκαν οι εξής αποφάσεις :

 1) Δεν πρόκριτε να συμπράξουμε με άλλον συνδυασμό 

2) Ορίζεται ως καταληκτική ημερομηνία το τέλος Φεβρουαρίου προκειμένου να παρθούν νέες αποφάσεις για την πορεία του συνδυασμού.

 Στο τέλος Φεβρουαρίου και αφού όλες οι συζητήσεις είχαν προβεί άκαρπες θεώρησα υποχρέωση μου να ενημερώσω κάθε υποψήφιο και υποψήφια του συνδυασμού προσωπικά και να ζητήσω την άποψη του, για την πορεία του συνδυασμού.

Οι κύριοι Χρ. Αναστασόπουλος, Παν. Κούκης, Σπυρ. Γεωργάκης, Βασ. Αδαμόπουλος και Χρ. Τόλης μου πρότειναν όπως συμπράξουμε με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου κυρίου Σπύρου Στάμου.

Ο κύριος Στ. Δάβαρης και η κυρία Αικ. Ανδρέου ή να αποχωρήσουμε ή να συμπράξουμε με τον συνδυασμό του κυρίου Κωνσταντίνου Μπουλμέτη.

Η κυρία Ελ. Βύνιου και ο κύριος Αθ. Στεργίου ότι εφόσον δεν μπορούμε να συμμετέχουμε  στις δημοτικές εκλογές θα αποσύρουν  την υποψηφιότητά τους.

Ο κύριος Θεωδ. Κακλαμανάκης θα αποσύρει την υποψηφιότητά του και θα μετέχει σε συνδυασμό της επιλογής του.

Μετά από όλα τα ανωτέρω και προς τα τέλη του Μαρτίου του 2019 αποφάσισα πως για να έχει πορεία, και συνέχιση  η προσπάθεια που ξεκινήσαμε, από τον Ιούνιο του 2018 και επίσημα τον Νοέμβρη 2018  και για το ευρύτερο καλό της  Πόλης μας να συμπράξουμε ,όσοι υποψήφιοι θέλουν και εγώ , με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου κυρίου Σπύρου Στάμου.

Μέσα από αυτό το «ταξίδι» που ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2018 μέχρι και σήμερα δεν έχω θίξει και δεν είχα καν την πρόθεση να θίξω το Ήθος και την Αξιοπρέπεια   κανένα ανθρώπου είτε φιλικά προσκείμενου στην προσπάθεια μου είτε όχι.

Αντίθετα άλλοι έθιξαν το Ήθος και την Αξιοπρέπεια μου

Δεν επέβαλα σε κανέναν να κάνει ότι θέλω εγώ .

Αντίθετα άλλοι επέβαλαν ή προσπάθησαν να επιβάλουν  για το τι πρέπει να κάνω εγώ.

Προσπάθησα να ακολουθήσω τις αποφάσεις των πολλών ,γιατί πιστεύω πως μόνο έτσι μπορεί να αλλάξει κάτι στην Πόλη μας.

Αντίθετα άλλοι προσπάθησαν να ακολουθήσουμε την απόφαση του ενός.

Κάθε άνθρωπος που ασχολείται με τα κοινά του Δήμου του ,από όποιο μετερίζι είναι αυτό,  είναι Αξιοπρεπής και Άξιος για την ενασχόληση αυτή.

Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν υπάρχουν Αδιέξοδα για οποιαδήποτε θέματα.

Στην Τοπική Κοινωνία χρειαζόμαστε όλοι να συμμετέχουμε και όχι να καθόμαστε στο σπίτι μας και να κάνουμε μόνο κριτική.

Ο συνδυασμός «Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ» θα συνεχίσει την προσπάθεια που ξεκίνησε ,από όποια θέση μάς  κρίνει, ότι πρέπει να έχουμε οι ψηφοφόροι του Δήμου μας.

Καλή συνέχεια   

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ  «Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ»

ΓΙΩΡΓΟΣ Θ. ΔΑΒΑΡΗΣ